vozíky

několik vozíků, které mě zaujaly

vozík za kolo Hamax

Norský výrobce sedaček Hamax pro děti představil i vozíky za kolo. Odpružení na obrázku dole připomíná to naše, ale zdvih je několikrát menší.   

Lyžařský set pro Croozer

Croozer představil lyžařský set pro rok 2016.

Tento set má být kompatibilní jak se staršími vozíky Croozer, tak s nejnovějším Croozerem PLUS, set má být vyráběn ve dvou variantách s lepším (s kšandami) a horším (bez kšand) bederním pásem a v základu bude nabízen bez lyží.

Lyže lze použít dětské sjezdovky a ramena lyží zacvaknout do vázání, nebo ramena přišroubovat přímo do lyží. Cena setu bez lyží bude mezi 4000 až 5000 kč a k dostání bude v listopadu 2015. 

lyžařský set pro Croozer 2016

Uchycení tyčí k opasku je řešeno pomocí gumových ramínek, která mají eliminovat cukání při klasice na běžkách.

nový uzamykatelný hitch a seřiditelný joggingový set

Uchycení tažné tyče ke kolu bude u některých modelů uzamykatelné a kloub nebude obsahovat problematickou pružinu, joggingový set bude obsahovat prvky k seřízení kola tak, aby nezatáčelo a vozík jel rovně.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení